Zapestnica za učenje

65.00

V tej zapestnici so zajeti aspekti iz natalne karte, ki vplivajo na učenje, razmišljanje, izražanje in kreativnost. Dopolnjujejo jo kamni za boljši spomin, motivacijo, vztrajnost, osredotočenost in zaupanje v svoje znanje.

Bolj kot je dragocen izbrani kamen, močnejše energijsko polje naj bi ustvarjal in bolj svojevrstni naj bi bili učinki njegovih blagodejnih sevanj na avro človeka. Po tradiciji naj bi tako za vsako težavo obstajal prav poseben kamen, zato smo v zapestnici, ki vam jo predstavljamo, združili le najkakovostnejše kamne.

Posebnost Kim Stones zapestnic pa še vedno ostaja, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti, kajti slabosti lahko s pomočjo kamnov spremenite v svoje največje prednosti.

Opozorilo: Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto, zato se lahko razlikujejo od zapestnic na fotografiji.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica za učenje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja