Zapestnica za ljubezen z dragimi in poldragimi kamni

70.00 50.00

Zapestnica primarno spodbuja ljubezen do sebe, saj je to pogoj, da začnemo privlačiti v naše življenje tudi ljubezen drugih. V zapestnici so zajeti aspekti čustev in odnosov iz vaše natalne karte. Dopolnjujejo jo kamni za samosprejemanje, mir in harmonijo s samim seboj ter kamni, ki privlačijo sorodno dušo v vaše življenje.

Bolj kot je dragocen izbrani kamen, močnejše energijsko polje naj bi ustvarjal in bolj svojevrstni naj bi bili učinki njegovih blagodejnih sevanj na avro človeka. Po tradiciji naj bi tako za vsako težavo obstajal prav poseben kamen, zato smo v zapestnici, ki vam jo predstavljamo, združili le najkakovostnejše kamne.

Posebnost Kim Stones zapestnic pa še vedno ostaja, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti, kajti slabosti lahko s pomočjo kamnov spremenite v svoje največje prednosti.

Opozorilo: Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto, zato se lahko razlikujejo od zapestnic na fotografiji.

Šifra: PRECIOUSTONE-LOVE Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica za ljubezen z dragimi in poldragimi kamni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja