Posebnost mojega nakita

Astrologija je starodavna veda, ki se jo je prakticiralo že pred našim štetjem. Takrat je bila zelo pomembna in so zanjo obstajale tudi šole. Preučuje vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji.

Natalna karta predstavlja našo kodo in poskuša pojasnjevati naše lastnosti in našo usodo.

Moje mnenje je, da se lahko z redno samorefleksijo in delom na sebi usodo spreminja. Astrologija je odlično orodje za to, saj nam pokaže, na katera področja se je potrebno osredotočiti, kaj se je potrebno naučiti, kaj spremeniti ter kaj oprostiti sebi in drugim. Služi nam lahko kot orodje in vodilo za zdravljenje.

Zdravljenje z dragimi in poldragimi kamni je tako kot astrologija zelo stara metoda zdravljenja. Dejansko je oboje zelo povezano med seboj. Vsak planet ima svoje kamne, svoje kamne pa ima tudi vsaka stopinja v astrologiji in vsaka čakra.

Vsako težavo v našem življenju je možno rešiti.

Kamni nam lahko pri tem pomagajo s svojimi pozitivnimi in zdravilnimi vplivi. Za vsako bolezen ali težavo obstaja več različnih kamnov.

Bolezni in težave nastanejo zaradi energetskih blokad. Te blokade imajo energetski potencial, katerega nihanje se lahko občuti tudi v mineralih. Če imajo ti potenciali oziroma nihanja možnost stopiti v resonanco, se lahko vzajemno izničijo. Tako se dogaja čudežno zdravljenje.

Kamni pa niso koristni samo za zdravljenje bolezni, ampak tudi za izpolnitev želja na vseh področjih v našem življenju.

Moje poslanstvo je, da izdelujem personalizirane zapestnice na podlagi vaše natalne karte, ki vam bodo pomagale doseči, kar si želite.

Potrebuješ pomoč pri svojih težavah in uresničitvi želja?
Izberi pravi nakit zase
Zapestnice z dragimi in poldragimi kamni
11 products

Zapestnice z dragimi in poldragimi kamni

View products