Astrologija

Astrologija je starodavna veda, ki se jo je prakticiralo že pred našim štetjem. Takrat je bila zelo pomembna in so zanjo obstajale tudi šole. Preučuje vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji.

Moje mnenje je, da se lahko z redno samorefleksijo in delom na sebi usodo spreminja. Astrologija je odlično orodje za to, saj nam pokaže, na katera področja se je potrebno osredotočiti, kaj se je potrebno naučiti, kaj spremeniti ter kje oprostiti sebi in drugim. Služi nam lahko kot orodje in vodilo za zdravljenje.

Natalna karta

Izdelajte si svojo osebno astrološko natalno karto. Odkrijte položaj planetov in zvezd ob vašem rojstvu ter njihov vpliv na vaše življenje!

Natalna astrološka karta, predstavlja astrološki zapis ob času vašega rojstva, zato je pomemben rojstni datum in ura rojstva ter kraj rojstva. Planeti in zvezde oddajajo določene frekvence, s katero neprestano vplivajo na nas.

Kaj vse vam lahko pove vaša natalna karta oz. osebni horoskop?

  • kje imate vaš ascendent in kako podznak definira vašo osebnost,
  • v katerem znamenju so bili ob uri vašega rojstva Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton in lunini vozli,
  • kakšni aspekti so se med njimi tvorili in kako so ti vplivi obarvali vašo osebnost, čustva, način razmišljanja in delovanja,
  • pred kakšne izzive in katere priložnosti vas v življenju postavlja vaša osebna karta (ki je lahko hkrati vaše vodilo v življenju, a tudi svojstven karmični zemljevid).

Da pa bi vse to izvedeli, si morate dati izdelati svojo osebno astrološko natalno karto.

Če je še nimate, vam jo lahko izdelam in komentiram.

Letna astrološka napoved

Vsako leto vaše zvezde in planeti spremenijo svoj položaj, z katerim v vaše življenje vnesejo nekaj nenavadnega in novega.

Zagotovo vas zanima kaj vam prinaša leto, zato je individualna letna napoved odlična izbira, saj boste z njo dobili smernice, opozorila ter podroben vpogled v vsak mesec od letnega naročila.

Razkrije vam, kakšne vibracije vplivajo na vas, z njo si lahko pomagate pri planiranju vašega življenja, saj pokaže, kdaj in kje morate biti še posebej pozorni. To vam omogoča, da določene stvari urejate, ko je pravi čas za to, v za vas ugodnem obdobju,  ko imate dobre planetarne energije, takrat je zagotovljen večji in lažji uspeh.