Back
Next product
Hipnoza  50.00 / storitev

Letna astrološka napoved

 50.00 / storitev

Astrologija je starodavna veda, ki se jo je prakticiralo že pred našim štetjem. Takrat je bila zelo pomembna in so zanjo obstajale tudi šole. Preučuje vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji.

Moje mnenje je, da se lahko z redno samorefleksijo in delom na sebi usodo spreminja. Astrologija je odlično orodje za to, saj nam pokaže, na katera področja se je potrebno osredotočiti, kaj se je potrebno naučiti, kaj spremeniti ter kje oprostiti sebi in drugim. Služi nam lahko kot orodje in vodilo za zdravljenje.

Vsako leto vaše zvezde in planeti spremenijo svoj položaj, z katerim v vaše življenje vnesejo nekaj nenavadnega in novega.

Zagotovo vas zanima kaj vam prinaša leto, zato je individualna letna napoved odlična izbira, saj boste z njo dobili smernice, opozorila ter podroben vpogled v vsak mesec od letnega naročila.

Razkrije vam, kakšne vibracije vplivajo na vas, z njo si lahko pomagate pri planiranju vašega življenja, saj pokaže, kdaj in kje morate biti še posebej pozorni. To vam omogoča, da določene stvari urejate, ko je pravi čas za to, v za vas ugodnem obdobju,  ko imate dobre planetarne energije, takrat je zagotovljen večji in lažji uspeh.

Letna napoved (astrološko predvidevanje) zajema dogajanje v celotnem prihajajočem letu.

Letno astrološko napoved lahko prejmete na tri različne načine.  Sami si izberete način, ki vam najbolj ustreza:

  • razlaga vaše napovedi in karte prek telefonskega pogovora (po pogovoru prejmete posnetek pogovora),
  • razlaga vaše napovedi in karte preko prejetega posnetka ali
  • razlaga vaše napovedi in karte v živo – pogovor.
Datum in ura termina
Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Letna astrološka napoved”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja