Kristaloterapija

 50.00 / storitev

Kaj je kristaloterapija?

Kristalno zdravljenje je celostna in naravna terapija, ki izkorišča energijsko moč kristalov in kako vplivajo na telo in duha.

Kristali pomagajo odblokirati, uravnotežiti in usmerjati energijo tja, kjer je najbolj potrebna, nežno podpirajo telo, medtem ko negativno absorbirajo in jo odstranjujejo.

Kako izgleda kristaloterapija?

Seje bodo prilagojene vam in se bodo razlikovale glede na naravo vaše skrbi. Tvoja seja se bo začela s posvetovanjem. Takrat se z menoj pogovorite o tem, kaj vas je pripeljalo do mene in na kaj upate. (Postavila vam bom številna vprašanja; kristalno zdravljenje je celostni pristop, kar pomeni, da obravnava vse vidike zdravja (fizični, duševni in duhovni), zato bom želela dobiti popolno sliko.)

Na popolnoma oblečeno osebo ali okoli nje so nameščeni različni kristali in minerali, ki povzročajo globoko sprostitev, sproščajo stres in bolečino ter spodbujajo energijsko ravnovesje v fizičnem in subtilnem telesu. Zdravljenje traja približno eno uro, kristale pa lahko uporabljamo posamezno ali v vzorcih. Za vsako osebo izberem različne kristale, ki jih postavim v kristalno mrežo na vas in okoli vas. Postavljeni so na mesta bolečine, na akupunkturne točke ali  na subtilne vrtince, imenovane čakre.

Kristalno zdravljenje je komplementaren in naraven pristop, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo skupaj s tradicionalno medicino in nima negativnih stranskih učinkov.

Kristaloterapija traja 1 uro.

Datum in ura termina
Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristaloterapija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja