Hipnoza

Kaj je hipnoza?

Hipnoza je naravno stanje usmerjene umske sprostitve.

Ponudi vam varno, učinkovito in hitro orodje za pozitivno spremembo in opuščanje navad.

Kako hipnoza deluje?

Med hipnozo se vzpostavi stanje transa, kjer klienta nežno vodim k sprostitvi njegovega zavestnega uma. Trans je naravno stanje zavesti, ko um postane osredotočen navznoter. Občutek je podoben, kot kadar sanjarimo, saj se v tem stanju sprostimo, odplavamo in uporabljamo naš podzavestni um.

Gre za spremenjeno stanje zavesti, kamor si dovolite vstopiti sami, pod vodstvom terapevta. Ves čas imate nadzor v svojih rokah, vsak trenutek veste, kaj se dogaja, vsak trenutek se lahko prebudite iz spremenjenega stanja. Hipnoterapija je naraven in varen proces, ki je največkrat zelo prijeten

Med hipnoterapijo se telo sprošča skupaj z umom, kar prinese občutek miru in dobre volje.

Moj način hipnoze se razlikuje v tem, da jaz uporabljam za terapijo tudi kristalno mrežo, ki jo postavim na posameznika, zato vse skupaj deluje še bolj intenzivno in konstruktivno.

hipnoza-3
Regresija

Regresija v prejšnja življenja je ključ do razkrivanja naših najstarejših spominov.

Seansa regresije vključuje dostop do prejšnjih življenj, običajno preko hipnoze, do spominov, vzorcev in dogodkov, ki lahko še vedno negativno vplivajo na naša življenja.

Preko te regresije lahko vidite korenine sedanje situacije, razrešite in razumete karmične vzorce, dokončate stare nedokončane stvari, razumete trenutne odnose, odpravite stare omejitve in ovire za zdravljenje ter pridobite duhovni vpogled v vašo življenjsko situacijo.

Vrnete se lahko v prejšnja življenja, da bi jih lahko bolje razumeli in se učili, iz radovednosti, ali pa zato, da bi odkrili talente, vrednote, čustva in darove, ki ste jih imeli v prejšnjih življenjih.

Naroči se na hipnozo ali regresijo