Izdelava natalne karte

 50.00 / storitev

Astrologija je starodavna veda, ki se jo je prakticiralo že pred našim štetjem. Takrat je bila zelo pomembna in so zanjo obstajale tudi šole. Preučuje vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji.

Moje mnenje je, da se lahko z redno samorefleksijo in delom na sebi usodo spreminja. Astrologija je odlično orodje za to, saj nam pokaže, na katera področja se je potrebno osredotočiti, kaj se je potrebno naučiti, kaj spremeniti ter kje oprostiti sebi in drugim. Služi nam lahko kot orodje in vodilo za zdravljenje.

Izdelajte si svojo osebno astrološko natalno karto. Odkrijte položaj planetov in zvezd ob vašem rojstvu ter njihov vpliv na vaše življenje!

Natalna astrološka karta, predstavlja astrološki zapis ob času vašega rojstva, zato je pomemben rojstni datum in ura rojstva ter kraj rojstva. Planeti in zvezde oddajajo določene frekvence, s katero neprestano vplivajo na nas.

Kaj vse vam lahko pove vaša natalna karta oz. osebni horoskop?

  • Kje imate vaš ascendent in kako podznak definira vašo osebnost.
  • V katerem znamenju so bili ob uri vašega rojstva Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton in lunini vozli.
  • Kakšni aspekti so se med njimi tvorili in kako so ti vplivi obarvali vašo osebnost, čustva, način razmišljanja in delovanja.
  • Pred kakšne izzive in katere priložnosti vas v življenju postavlja vaša osebna karta (ki je lahko hkrati vaše vodilo v življenju, a tudi svojstven karmični zemljevid).

Da pa bi vse to izvedeli, si morate dati izdelati svojo osebno astrološko natalno karto.

Če je še nimate, vam jo lahko izdelam in komentiram.

Razlaga natalne karte zajema različna področja vašega življenja, vaše potenciale, odnose, talente, področje zdravja, kariero.

Natalno karto lahko prejmete na tri različne načine. Sami si izberete način, ki vam najbolj ustreza:

  • razlaga vaše napovedi in karte prek telefonskega pogovora (po pogovoru prejmete posnetek pogovora),
  • razlaga vaše napovedi in karte preko prejetega posnetka ali
  • razlaga vaše napovedi in karte v živo – pogovor.
Datum in ura termina
Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izdelava natalne karte”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja