Zapestnica za zaščito z dragimi in poldragimi kamni

70.00 50.00

Ta zapestnica zajema aspekte iz natalne karte, ki pri vas najbolj potrebujejo zaščito. Dopolnjujejo jo kamni, ki ščitijo vašo energijo in onemogočajo, da drugi upravljajo z njo, blokirajo negativne energije ter čistijo vašo avro.

Bolj kot je dragocen izbrani kamen, močnejše energijsko polje naj bi ustvarjal in bolj svojevrstni naj bi bili učinki njegovih blagodejnih sevanj na avro človeka. Po tradiciji naj bi tako za vsako težavo obstajal prav poseben kamen, zato smo v zapestnici, ki vam jo predstavljamo, združili le najkakovostnejše kamne.

Posebnost Kim Stones zapestnic pa še vedno ostaja, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti, kajti slabosti lahko s pomočjo kamnov spremenite v svoje največje prednosti.

Opozorilo: Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto, zato se lahko razlikujejo od zapestnic na fotografiji.

Šifra: PRECIOUSTONE-PROTECTION Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica za zaščito z dragimi in poldragimi kamni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja