Zapestnica za manifestacijo z poldragimi in dragimi kamni

65.00

Manifestacijska astrološka zapestnica je narejena samo za vas in na njej so izbrani kristali glede na postavitev planetov ob trenutku vašega rojstva. Z uravnovešanjem vplivov planetov, z njo izboljšamo našo srčno manifestacijo. Pogosto naše želje in pričakovanja oblikuje ego, obtežen s preteklostjo in zazrt v prihodnost. S kristali za aktivacijo srčne čakre, lažje najdemo pot do resničnega Jaza in pričnemo manifestirati iz našega srca. Kadar manifestiramo iz našega srca, postanejo naši cilji na našem obzorju jasni, preplavi pa nas motivacija in volja za aktivacijo. 

Bolj kot je dragocen izbrani kamen, močnejše vplive ima na naše energijsko polje. Posebno pozornost namenjam unikatnosti zapestnice, saj ima prav vsak kristal, tudi najmanjša kroglica, svojo unikatno vibracijsko polje zapisano v linijah in zrnih njihove kristalne makrostrukture, ki se je oblikovala med njihovo rastjo. 

Zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, se lahko razbere, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti in transformirati v vašo odliko. 

Opozorilo: Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto in po barvi in razporeditvi kamnov razlikujejo od zapestnic na fotografiji. 

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica za manifestacijo z poldragimi in dragimi kamni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja