Ogrlica za zaščito

70.0080.00

»Recite »pojdi stran« vsaki negativnosti, ki se prikrade v vaše misli. Nobena oseba, kraj ali predmet nima moči nad nami, saj ste vi edini mislec v svoji glavi. Sami si ustvarjate lastno resničnost in vse, kar se v njej dogaja.«

-Louise L.Hay

Ta ogrlica zajema aspekte iz natalne karte, ki pri vas najbolj potrebujejo zaščito. Dopolnjujejo jo kamni, ki ščitijo vašo energijo in onemogočajo, da drugi upravljajo z njo, blokirajo negativne energije ter čistijo vašo avro. Kako se obvarovati pred ljudmi, ki vam pijejo energijo? Ena izmed rešitev je tudi Kimstones nakit. Preizkušeno. Ker imamo samo eno življenje tukaj in zdaj. Pa delajte z njim prijazno in gospodarno. Ljubite sebe pa boste lahko dajali ljubezen drugim.

Včasih najdemo energetske vampirje, kot jih je poimenoval Jani Pravset, v našem življenju med družinskimi člani najprej in najpogosteje. V največ primerih na poti skozi življenje je podpiranje drug drugega z energijo naravno in zdravo. V dobro uravnovešenem odnosu je izmenjava energije recipročna in bo vsaka oseba dala in vzela kot je potrebno, posebno v družini ali v zakonu. Vendar pa situacije zbežijo iz ravnotežja, če ena oseba le jemlje in druga le daje. Tudi zato si lahko nadenete ogrlico in zagotovo bo partnersko življenje lepše, odnosi pa pristnejši. Obstajajo pa tudi resnični življenjski vampirji, ki zalezujejo po ulicah, po internetu, celo po vašem telefonu…, zato je zaščita izrednega pomena.

Uporaba kristalov se razlikuje od osebe do osebe. Kristaloterapevti jih na primer polagajo na telo, lahko se jih da v kopel, nosi kot obesek na verižici ali kot ročni kamen v torbici ali žepu, pije vodo energizirano s kristali (eliksirji), itd. Izbor je res pester. Naivno bi bilo pričakovati, da bodo kamni kot po tekočem traku izpolnjevali naše želje, mi pa bomo pri tem dali vse štiri od sebe in le čakali. Kristali so le v dodatno pomoč, čeprav v nekaterih primerih lahko res hitreje in učinkoviteje ozdravijo določeno fizično/čustveno tegobo. Po mnenju in odzivih naših strank, ki že imajo Kimstones zapestnico ali ogrlico pa je najljubši način uporabe kristalov nošenje v obliki nakita. Je estetsko lepo, praktično in delovanje je takojšnje.

Ogrlico za zaščito krasijo kamni kot so: garnet, peridot, rubin, spinel, modri safir, turmalin in drugi.

Posebnost Kim Stones ogrlic pa je še vedno ta, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE.

Počisti
Šifra: NECKLACE-PROTECTION Kategorija:
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Tip ogrlice

Daljša / Več kamnov, Krajša / Manj kamnov

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica za zaščito”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja