Back

Ogrlica za samozavest in kariero

70.0080.00

»Vedite, bogastvo ni le denar – je tudi zdravje, čas in odnosi, vse to pa bogati uresničevanje vašega življenjskega namena, s strastjo in predanostjo.«

– Doreen Virtue & Judith Lukomski

Čas v katerem živimo daje veliko poudarka na človekov jaz, predvsem na zunanji videz. Tako lahko opazimo napore številnih, ki energijo za izgradnjo samozavesti vlagajo najprej v telo, v videz in v zunanje kazalnike tistega, kar bi drugi ocenili kot dobro. Pot do prave samozavesti pa se začne drugje – v nas samih. Stabilnost, ki jo lahko dosežemo z zdravim odnosom do sebe in sveta je vrlina, ki je ne dosežemo čez noč. Za stabilnost samopodobe potrebujemo čas in potrpežljivost; najprej da se odločimo za spremembo, nato pa da pri njej vztrajamo. Ogrlica za samozavest in kariero vam bo pri tem v veliko pomoč. Je pripomoček, ki dvigne raven samozavesti, v poslu pa se pričnejo zadeve obračati na bolje, tako posledično pa tudi denar začne polniti vaš osebni račun. To so odzivi in pričevanja naših strank, ki verižice in zapestnice že imajo. Tudi ta je ena izmed najbolj prodanih. Lahko si jo privoščite zase ali jo podarite nekomu, ki mu želite dobro ali ga želite preprosto osrečiti.

V tej ogrlici je zajetih več aspektov iz vaše natalne karte: finančni, karierni in vaše sonce – vir vaše samozavesti. Posebnost Kim Stones ogrlic pa še vedno ostaja, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE.

Ogrlico dopolnjujejo kamni za kreativnost, vztrajnost, samozavest in lažje doseganje ciljev ter kamni, ki privlačijo denar. To so predvsem: emerald, citrin, beli in oranžni safir, roza turmalin, garnet in drugi.

Počisti
Šifra: NECKLACE-CAREER Kategorija:
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dolžina

Daljša / Več kamnov, Krajša / Manj kamnov

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ogrlica za samozavest in kariero”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja