Back

Tripelin in kristalni trojček za zaščito, ljubezen in obilje

12.00

Komplet s katerim boste obdarili, zaščitili, razveselili in obogatili sebe in vaše najdražje.

Kristalni tris je kombinacija: različnih ahatov, tigrovega očesa in kvarcov (roževec, citrin, kamena strela ali ametist), ki prinašajo zaščito, obilje in ljubezen.
TriPelin pa je idealna tinktura, ki poveže naše enegetsko in fizično telo ter nas zaščiti pred enegetskimi vdori vseh oblik.

Kategorija:
Opis

Opis

  • V kapljicah Tripelina se skriva kombinacija varuhov naših energij. Štirikratna tinktura divjega, sladkega in pravega pelina ter presnih vršičkov »ta nedolžne« konoplje vsebuje informacije rastlin, ki nam nudijo enegetsko zaščito in odganjajo neželene entitete. Tinkturo lahko raztopimo v topli vodi, z njimi potenciramo vibracijo čaja ali jih neposredno kanemo v grlo. 
  • Ahat je kamen obilja, ljubezni, sreče in dolgoživosti. Harmonizira naše telo, misli in duha ter tako izboljša koncentracijo, prisotnost in zmožnost analiziranja. Priporoča se nosečnicam. Miri notranjo jezo in agresijo ter pomirja. Obstaja več vrst ahatov, ki uravnovešajo različne čakre.
  • Tigrovo oko ščiti naše energetsko in fizično telo ter prinaša čiste misli potrebne za realizacijo odločitev. Je kamen zaščite, sreče, fokusa, manifestiranja. Prizemljuje, spodbuja iznajdljivost in prinaša objektiven pogled na izzive. Varuje pred psihosomatskimi izbruhi in težkimi mislimi.
  • Roževec ali rožni kvarc je kristal čiste univerzalne ljubezni. Obnavlja in zdravi medsebojne odnose, odpira nas za vesoljno ljubeze, ugodno vpliva na spolno moč in plodnost, samopodobo in zaupanje vase.
  • Citrin nam daje energijo, izboljša samopodobo, prinaša obilje in veča našo manifestacijsko moč. Napolni nas z veseljem in stimulira pretok svežih idej in kreativnost. Poveča koncentracijo in uravnovesi presnovo v telesu in regenerira vse aspekte človeške biti.
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tripelin in kristalni trojček za zaščito, ljubezen in obilje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja