Zapestnica z dragimi kamni in letno napovedjo

99.00

Zapestnica za podporo pri dosegu vašega cilja v prihodnjih 12 mesecih! Ta s povezavo dragih in poldragih kamnov deluje še močneje. Astrološko zapestnico izdelam na podlagi vaše natalne karte – preučim progresije planetov v prihodnosti in ustvarim kristalno mrežo za vaše zapestje, ki vas bo podpirala pri zastavljenih ciljih. Razporeditev kristalov nas bo zaščitila pred neugodnimi nebesnimi vplivi in okrepila delovanje planetarnih aspektov, ki nas podpirajo na zastavljeni življenjski poti.

Skupaj z zapestnico prejmete tudi letno napoved, kjer boste bolj podrobno izvedeli kako bodo na vas vplivali planeti v prihodnjih 12 mesecih. Napoved vam lahko posnamem in pošljem, naredimo telefonski pogovor ali se dogovorimo za srečanje in letno napoved v živo. Da bo zapestnica deloala s polno močjo jo moramo redno energetsko čistiti s prekajevanjem, spiranjem pod vodo, nastavljanje luni, solarizacijo ali pa jo postavljamo na orgonski disk. Zapestnico lahko uporabljamo tudi z drugimi mojimi zapestnicami in tako uravnovesimo več področij našega življenja. 

Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto in po barvi in razporeditvi kamnov razlikujejo od zapestnic na fotografiji. Pri oddaji naročila nam zaupajte cilj za katerega želite kristalno podporo ali stopite v kontakt z mano!

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica z dragimi kamni in letno napovedjo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja