Zapestnica z astrološko letno napovedjo

77.00

Zapestnica za podporo pri dosegu vašega cilja v prihodnjih 12 mesecih! Na podlagi vaše natalne karte najprej preučim progresije planetov v prihodnosti in ustvarim zapestnico, ki vas bo podpirala pri vaših ciljih. Astrološka letna napoved je osnova za postavljanje izbranih kristalov v želeno zaporedje, s katerim ustvarim harmonično kristalno mrežo. Okrepila bo delovanje ugodnih nebesnih pozicij in nas ščitila ter podpirala v delovanju, ko nam planeti niso najbolj naklonjeni.

Skupaj z zapestnico prejmete tudi letno napoved, s katero boste podrobneje izvedeli kako bodo na vas vplivali planeti v prihodnjih 12 mesecih. Napoved vam lahko posnamem in pošljem, naredimo telefonski pogovor ali se dogovorimo za srečanje in letno napoved v živo.

Zapestnico lahko uporabljamo v kombinaciji z drugim mojim astrološkim nakitom, ki bo v povezavi deloval še bolje. Zelo pomembno je, da kristale na astrološki zapestnico redno čistimo s pomočjo vode in lune ali s pomočjo orgonitov.

Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto in po barvi in razporeditvi kamnov razlikujejo od zapestnic na fotografiji. Pri oddaji naročila nam zaupajte cilj za katerega želite kristalno podporo ali stopite v kontakt z mano!

Kako izbrati pravo velikost?

ŽENSKE
S 18 cm
M 19-20 cm
L 21,5cm
XL 23 cm
 
MOŠKI
S 20 cm
M 21,5 cm
L 23 cm
XL 24 cm
 
OTROCI
0-6 mesecev 10 cm
6-12 mesecev 11,5 cm
12-24 mesecev 13 cm
2-5 let 14 cm
6-8 let 15 cm
9-13 let 16,5 cm
 
KAKO IZBRATI PRAVO VELIKOST? 
 
Da bi ugotovili idealno velikost zapestnice za svoje zapestje, sledite spodnjim korakom:
KORAK 1: Izmerite svoje zapestje s šiviljskim trakom ali s trakom papirja tik ob kostjo zapestja, kjer običajno nosite zapestnice.
KORAK 2: Če ste za merjenje uporabili navaden trak papirja, označite svojo velikost s pisalom in nato uporabite ravnilo za merjenje dolžine. Izmerjena mera je obseg vašega zapestja.
KORAK 3: Da bi iz tega pridobili svojo velikost zapestnice, dodajte obsegu svojega zapestja spodnje meritve.
 
Tip oprijemanja zapestnice / Koliko dolžine dodati obsegu zapestnice? 
Oprijeto:  Dodajte 0,6-1,3 cm
Udobno:  Dodajte 1,9-2,5 cm
Ohlapno: Dodajte 3 cm
Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica z astrološko letno napovedjo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja