Back

Zapestnica za zdravje z dragimi in poldragimi kamni

80.00 53.00

Ta zapestnica je personalizirana glede na bolezni in zdravstvene težave posameznika. Sestavljena je iz kamnov, ki zajemajo zdravstvene aspekte iz vaše natalne karte ter kamnov, ki pozitivno vplivajo na reševanje izvora bolezni in zdravstvenih težav.

Ena zapestnica lahko vključuje kamne za največ štiri zdravstvene težave, ki jih je potrebno navesti ob naročilu.

Zapestnica z dragimi in poldragimi kamni vsebuje prestižne kamne višjih kakovosti – Emerald, Rubin, Safir, Opal, Tanzanit, Topaz in druge.

Bolj kot je dragocen izbrani kamen, močnejše energijsko polje naj bi ustvarjal in bolj svojevrstni naj bi bili učinki njegovih blagodejnih sevanj na avro človeka. Po tradiciji naj bi tako za vsako težavo obstajal prav poseben kamen, zato smo v zapestnici, ki vam jo predstavljamo, združili le najkakovostnejše kamne.

Posebnost Kim Stones zapestnic pa še vedno ostaja, da je vaša zapestnica unikatna – velja le za vas, saj je izdelana NA PODLAGI VAŠE ASTROLOŠKE ROJSTNE/NATALNE KARTE (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Iz opisov postavitve planetov, astroloških znamenj, hiš in aspektov, boste lahko razbrali, katere vaše lastnosti so vam v korist in katere bi bilo bolje preobraziti, kajti slabosti lahko s pomočjo kamnov spremenite v svoje največje prednosti.

Opozorilo: Zapestnice so personalizirane glede na vašo natalno karto, zato se lahko razlikujejo od zapestnic na fotografiji.

Browse Wishlist
Šifra: PRECIOUSTONE-HEALTH Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica za zdravje z dragimi in poldragimi kamni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja