Turkiz obesek

30.00

?Turkiz velja kot kamen duhovne naravnanosti in zelo učinkovito pomaga pri komunikaciji. Prav tako pa pomaga uravnotežiti moške in ženske vidike.

?Ti modri kamni so v uporabi že tisoč let in so prvi iz katerih so izdelovali nakit. Naravna energija teh kamnov pripomore h komunikaciji brez laži in ovinkarjenja. Omogočajo pogovor z odkritostjo in sposobnostjo empatije.

?Imajo močan učinek na grleno čakro in lahko pomagajo pri izražanju jasnovidnih sposobnosti.Turkizi omogočajo dostop do preteklih znanj.

?Njihova energija pripomore in pomaga, da se ob javnem nastopu počutite mirno ter sproščeno.

?Energija tega kamna bo delovala na različne načine, na različne čakre in živeti resnično ter celostno življenje.

?Če ste sramežljiva oseba, vam lahko pomaga k bolj aktivnemu pogovoru in zavedanju kdaj je koristno določeno stvar povedati.

?Med meditacijo ga je dobro postaviti na, 6.čakro, saj pomaga pri jasnovidnih sposobnostih.

?Energija turkiznih kamnov tudi omogoči, da začnete razvijati svojo intuicijo na veliko močnejši ravni.

?Za razliko od mnogih kamnov, ki jih je mogoče uporabiti pri čakri tretjega očesa, boste med njihovo uporabo ostali precej prizemljeni. Skrivajo koristno energijo za duhovno ozemljitev.

?Po vsem telesu prinaša občutek globoke mirnosti in lahko pomaga zdraviti čustvene težave, stres ter preprečuje nihanje razpoloženja.

?Že od antičnih časov so bili znani kot močni kamni za zaščito, njihove psihične zaščitne vibracije pa so zelo pomirjujoče.

?Omogoča globlje zavedanje o toku iz življenja v življenje. Pripomore k ugotovitvi, kaj je trenutno vaš namen v dani situaciji.

?Med meditacijo pozitivno pripomore pri raziskovanju preteklih življenj in ustvarjanju večje jasnosti v mislih.

?Vibracija tega kamna je močna znotraj srčne čakre, saj zagotavlja, da se ljubezenska energija pretaka skozi vse, kar počnete.

?Bolj zeleno obarvani kristali turkizne barve lahko okrepijo energijo, ki temelji na srcu.

?V starih časih so moški iz kamna izdelovali zaščitne amulete, saj je bilo znano, da imajo močne zaščitne lastnosti.

?Šamani so jih uporabljali skozi vse starosti, saj je bilo znano, da so njihove izrazite vibracije zelo zaščitniške in zelo močne.

?Turkizni kamni so odlični zdravilni kristali, ki se v ta namen uporabljajo že od antičnih časov. Znano je, da telesu omogočajo zdravljenje številnih različnih bolezni.

?V starih časih so govorili, da so ga uporabljali za zdravljenje očesnih težav, vključno s katarakto. Nošenje turkiznega nakita na telesu pomaga uskladiti in oživeti telo.?

?To je zato, ker utelešajo energijo, ki pozitivno pomaga, pri utrujenosti ali izčrpanosti.

?Ima učinkovito energijo znotraj sakralne čakre, s pomočjo katere lahko izboljšate svojo ustvarjalnost in pomagate pri kreativnem reševanju težav.

?Lahko pomaga pri boljši absorpciji hranil, ki jih zaužijete, prav tako pa, naj bi pomagal zaščititi pred atmosferskimi onesnaževanji, zato bo morda koristil v obdobjih, ko zrak ni tako čist.

?Njegovo duhovno delovanje lahko telesu omogoči vzpon in doseganje višje frekvence.

Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turkiz obesek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja