Turkiz obesek

30.00

🌸Turkiz velja kot kamen duhovne naravnanosti in zelo učinkovito pomaga pri komunikaciji. Prav tako pa pomaga uravnotežiti moške in ženske vidike.

🌸Ti modri kamni so v uporabi že tisoč let in so prvi iz katerih so izdelovali nakit. Naravna energija teh kamnov pripomore h komunikaciji brez laži in ovinkarjenja. Omogočajo pogovor z odkritostjo in sposobnostjo empatije.

🌸Imajo močan učinek na grleno čakro in lahko pomagajo pri izražanju jasnovidnih sposobnosti.Turkizi omogočajo dostop do preteklih znanj.

🌸Njihova energija pripomore in pomaga, da se ob javnem nastopu počutite mirno ter sproščeno.

🌸Energija tega kamna bo delovala na različne načine, na različne čakre in živeti resnično ter celostno življenje.

🌸Če ste sramežljiva oseba, vam lahko pomaga k bolj aktivnemu pogovoru in zavedanju kdaj je koristno določeno stvar povedati.

🌸Med meditacijo ga je dobro postaviti na, 6.čakro, saj pomaga pri jasnovidnih sposobnostih.

🌸Energija turkiznih kamnov tudi omogoči, da začnete razvijati svojo intuicijo na veliko močnejši ravni.

🌸Za razliko od mnogih kamnov, ki jih je mogoče uporabiti pri čakri tretjega očesa, boste med njihovo uporabo ostali precej prizemljeni. Skrivajo koristno energijo za duhovno ozemljitev.

🌸Po vsem telesu prinaša občutek globoke mirnosti in lahko pomaga zdraviti čustvene težave, stres ter preprečuje nihanje razpoloženja.

🌸Že od antičnih časov so bili znani kot močni kamni za zaščito, njihove psihične zaščitne vibracije pa so zelo pomirjujoče.

🌸Omogoča globlje zavedanje o toku iz življenja v življenje. Pripomore k ugotovitvi, kaj je trenutno vaš namen v dani situaciji.

🌸Med meditacijo pozitivno pripomore pri raziskovanju preteklih življenj in ustvarjanju večje jasnosti v mislih.

🌸Vibracija tega kamna je močna znotraj srčne čakre, saj zagotavlja, da se ljubezenska energija pretaka skozi vse, kar počnete.

🌸Bolj zeleno obarvani kristali turkizne barve lahko okrepijo energijo, ki temelji na srcu.

🌸V starih časih so moški iz kamna izdelovali zaščitne amulete, saj je bilo znano, da imajo močne zaščitne lastnosti.

🌸Šamani so jih uporabljali skozi vse starosti, saj je bilo znano, da so njihove izrazite vibracije zelo zaščitniške in zelo močne.

🌸Turkizni kamni so odlični zdravilni kristali, ki se v ta namen uporabljajo že od antičnih časov. Znano je, da telesu omogočajo zdravljenje številnih različnih bolezni.

🌸V starih časih so govorili, da so ga uporabljali za zdravljenje očesnih težav, vključno s katarakto. Nošenje turkiznega nakita na telesu pomaga uskladiti in oživeti telo.🌸

🌸To je zato, ker utelešajo energijo, ki pozitivno pomaga, pri utrujenosti ali izčrpanosti.

🌸Ima učinkovito energijo znotraj sakralne čakre, s pomočjo katere lahko izboljšate svojo ustvarjalnost in pomagate pri kreativnem reševanju težav.

🌸Lahko pomaga pri boljši absorpciji hranil, ki jih zaužijete, prav tako pa, naj bi pomagal zaščititi pred atmosferskimi onesnaževanji, zato bo morda koristil v obdobjih, ko zrak ni tako čist.

🌸Njegovo duhovno delovanje lahko telesu omogoči vzpon in doseganje višje frekvence.

Kategoriji: ,
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turkiz obesek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.