Back

Srebrn obesek z modrim, roza in mavričnim topazom

90.00

Visokokakovostno srebro 925 Kamnei:modriTopaz, roza Topaz, mavrični Topaz
🌸Modri Topaz bo povečal vašo sposobnost za boljše sporazumevanje in smiselno izražanje, tako med govorjenjem kot med pisanjem.
🌸Pomagal vam bo jasno govoriti in sporočati tisto, kar prihaja iz duha, na način, ki ga lahko drugi jasno razumejo.
🌸To je koristen kamen v primeru težav z javnim nastopanjem. Lahko vam tudi pomaga, da bolje razmišljate in se osredotočite na nalogo, ki jo opravljate.
🌸Je zelo uporaben kamen še posebej, če imate pisateljske blokade ali morate poživiti svoj navdih ali povečati svojo ustvarjalnost.
🌸Pomagal vam bo tudi pri odločitvi, katera vrsta zaposlitve, bi bila za vas najbolj primerna.
🌸Pomaga vam razpravljati o svoji življenjski poti z najdražjimi, saj vam pomaga jasno izraziti svoja upanja in želje Pomaga pri odkrivanju srčnih želja.
🌸Omogoča vam, da so vsa vaša dejanja za najvišje dobro. To vključuje pisno izražanje.
🌸Uporabljajo ga kristaloterapevti v telesnih postavitvah, saj ima močne zdravilne lastnosti lastnosti, ki pomagajo pri obnovi fizičnega telesa.
🌸Pri lajšanju težav v grleni čakri bo modri topaz ublažil njeno preveč aktivno delovanje. Pomagal bo pri okrevanju vnetega grla in pripomogel k splošnemu zdravju vratu in grla.
🌸Pomaga pri višjemu razumevanju življenja in duhovni rasti
🌸Pomaga pri komunikaciji z dušam

Mavrični Topaz
🌸Fizično pomaga absorbirati vitalne minerale telesa, obnavlja krvne celice v kostnem mozgu in pomaga krepiti imunski sistem.
🌸Krepi samozavest uporabnika, da si ustvari samopodobo.
🌸Znano je, da je povezan z čakrami (koreninami), srcem, sončnim pleksusom in čakro tretjega očesa, ki prenaša čustveno in duševno stabilnost.
🌸Šlo naj bi za talisman moči, pa tudi zaščite.
🌸Zaradi modrega sijaja je motivacijski kamen, ki spodbuja ambicioznost posameznika, saj je modra barva povezana predvsem z grleno čakro.

Kategoriji: ,
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srebrn obesek z modrim, roza in mavričnim topazom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.