Srebrn obese z rumenim, oranžnim in zelenim safirjem

70.00

Rumeni safir

? Ščiti uporabnika pred zlom in zagotavlja zakonsko srečo in zadovoljstvo zlasti ženskam.

?Če je uporabnica ženska, ji to zagotavlja ljubečega in uspešnega ženina, ljubezen, zakonsko zadovoljstvo, dediče in srečo v zakonskem življenju.

?To je jupitrov kamen zato imajo zagovorniki, odvetniki, sodniki, učitelji, učenjaki in pisatelji od tega izjemno korist.

?Krepi posameznikovo sposobnost obvladovanja dvoumnih situacij. Omogoča jim pravilne odločitve, discipliniranost, določanje življenjskih ciljev in doseganje največjega uspeha.

?Znan je po tem, da zagotavlja zdravilne moči pri boleznih ledvic, ust, revmi, kašlju in vročini.

?Moči rumenega safirja zaščitijo njegovega uporabnika pred nenamerno smrtjo.

?Zagotavlja duševni mir, pogum in srečo.

?Rumeni safir zmanjša nagnjenost k jezi.

?Uporabnik doživlja redke življenjske radosti, kot so uspeh, inteligenca in močna prijateljstva.

?Jupiter je planet modrosti in presoje, zaradi česar je idealen za akademike, avtorje, trgovce in umetnike

?Zmanjšuje maščobo v telesu in zdravi bolezni, povezane s kožo in grlom.

?Znano je, da pospešuje zdravljenje možganskih zastojev in uravnava krvni obtok.

Oranžni safir
?Oranžni Safir je zelo močan kristal za pisatelje, pevce in umetnike ali vse, ki želijo na najbolj kreativen način izraziti svoja najgloblja čustva, misli in resnice.

?Olajšal bo božji navdih in vas vodil pri udejanjanju vaše duhovne vizije.

?Oranžni safir bo izžareval življenjsko moč, ki bo povečala tudi vašo spolno energijo in željo, kar bo močno povečalo vašo plodnost.

?Ta kristal zelo pomirja srce in um. Sprostil bo vaše neželene misli in kakršno koli duševno napetost.

?Prav tako bo spodbudil vaš um, da bo odprt za lepote in čudeže življenja, prinaša lahkotnost in srečo ter ponovno vzpostavi ravnovesje v telesu.

? je odličen oporni kristal, ki bo poglobil zavedanje sveta okoli vas.

?Spodbudil bo vaš um in vam pomagal pridobiti modrost in znanje. To vam bo povečalo stopnjo razsodnosti in spodbudilo dobro presojo.

?Je tudi dober kristal za tiste, ki se ukvarjajo s poslom in želijo uspeti v vseh svojih prizadevanjih, ne da bi ogrozili svoja načela.

?Ta kristal je koristen za tiste, ki potrebujejo pomoč pri uresničevanju idej in dodaten zagon za dokončanje projektov.

?Oranžni safir bo aktiviral in prečistil vašo drugo čakro. Nadzoroval bo pretok energije in pretok informacij od vašega telesa do vašega uma in od vašega uma do vašega telesa.

?To je kristal navdušenja, blaženosti in predaje. Okrepil bo višji vid in odprl vaš um za navdih, kar bo izboljšalo vaše izkušnje in komunikacijo.

?Zagotovil bo, da bo vaš ustvarjalni izraz usklajen s srcem in da bodo vaše manifestacije služile le najvišjemu dobremu.

?Oranžni safir bo prinesel energijo veselja, sreče in prijateljstva. Prineslo bo več užitka v ljubezni in romantiki, pa tudi družinskemu druženju.

?To je kristal, ki bo okrepil tudi vaš občutek pripadnosti in občutek doma.

Zeleni safir

?Zeleni safirji so znani kot kamen miru, saj bodo izboljšali vaš živahen odpoklic iz nočne more in, kar je še pomembneje, zgradili duhovne vizije.

?Razen tega lahko ta dragi kamen nosi tudi modrost integritete in zvestobe v svojem življenju, časti zaupanje in hkrati zvestobo.

?Kamen lahko spodbudi vašo dobroto in srčno čakro z boljšim razumevanjem moči in koristi drugih ljudi. To bo spodbudilo strpnost in spoštovanje prepričanj drugih ljudi.

?Še en dober razlog, zakaj bi morali uporabljati zelene safirje, je ta, da so vrhunski kamni, predvsem glede osredotočanja in umirjanja misli. Pravzaprav vam bo to pomagalo odpraviti nezaželene misli in duševne napetosti.

?Po drugi strani pa vas lahko zeleni safirji navdihnejo, da svoj um izpostavite lastni inteligenci in lepoti. Poleg tega lahko v življenje ljudi vnese lahkotnost in veselje, obenem pa vzpostavi ravnovesje v njihovem telesu.

?Kljub temu vas lahko ta kamen zaščiti še posebej, če želite na zelo dolgo pot.

Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Srebrn obese z rumenim, oranžnim in zelenim safirjem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja