Obesek Tanzanit

50.00

?Tanzanitni kristali so prepoznavni po svoji globoko modri in vijolični barvi. So minerali Zoisita in imajo precej visoko vibracijo in so znani kot kamni preobrazbe.

?To je kamen, ki ga je mogoče uporabiti za pospešitev duhovne rasti, saj pripelje vaš um v neposredno harmonijo z energijo srčne čakre.

?Pomen imena dragega kamna Tanzanite se nanaša na lokacijo edinega kraja na svetu, v katerem ga najdemo in sicer v Afriški Tanzaniji.

?Tanzanit je član družine kristalov Zoisita in so tudi vrsta epidota.

?Ti ljubki vijolično modri kamni predvsem aktivirajo srčno čakro, ki se preko grlene čakre poveže s šesto čakro.
Ta povezava treh čaker je močna vibracija, ki vam bo odprla popolnoma nov način pogleda na svet.

?Tanzanitni kristali bodo znotraj vas ustvarili povezavo z višjo srčno čakro. Je znano, da v mnogih ljudeh vzbuja neverjeten občutek božanske ljubezni.

?Ker je grlena čakra tudi udeleženka procesa, bo to odprlo vaše komunikacijske sposobnosti.

?Ko uporabljate ta vijolični kamen v meditaciji, boste morda uporabili vijolični plamen, da bi okrepili svoje celjenje.

?Ta čudovita in močna energija prinaša moč božanskega uma in proces duhovnega razsvetljenja. Ti duhovni atributi dajajo vijoličnemu kristalu močno prednost za duhovno rast.

?To je močan kamen, ki pomaga pri vzpostavljanju stika s svojim vodnikom.

?Njegova energija pozitivno vpliva pri povečanju različnih možganskih sposobnosti, ki temeljijo na jeziku ali matematiki.

? V primeru, da ga izberete kot pripomoček med meditacijo, je priporočljivo, da ga nosite na sebi cel dan. Koristno je tudi, da ga med spanjem hranite v vaši bližini.

?Njegova močna energija bo pripomogla pri odprtju tretjega očesa in podprla vaše duhovno prebujanje. Spada v skupino močnih kamnov s kristalno energijo in se lahko uporablja z drugimi iz te skupine.

?Ta kamen je močno orodje preobrazbe, ki vam bo pomagal zdraviti karmične težave, ki se jih morda ne zavedate. Tanzanit je tako močan kamen, da morate med delom z njim vedno uporabljati ozemljitvene kamne.

?Če želite v življenju doživeti veliko preobrazbo, morate začeti na neki točki. Z uporabo tega ljubkega kristala se lahko vse začne.

Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Tanzanit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja