Obesek Tanzanit

50.00

🌸Tanzanitni kristali so prepoznavni po svoji globoko modri in vijolični barvi. So minerali Zoisita in imajo precej visoko vibracijo in so znani kot kamni preobrazbe.

🌸To je kamen, ki ga je mogoče uporabiti za pospešitev duhovne rasti, saj pripelje vaš um v neposredno harmonijo z energijo srčne čakre.

🌸Pomen imena dragega kamna Tanzanite se nanaša na lokacijo edinega kraja na svetu, v katerem ga najdemo in sicer v Afriški Tanzaniji.

🌸Tanzanit je član družine kristalov Zoisita in so tudi vrsta epidota.

🌸Ti ljubki vijolično modri kamni predvsem aktivirajo srčno čakro, ki se preko grlene čakre poveže s šesto čakro.
Ta povezava treh čaker je močna vibracija, ki vam bo odprla popolnoma nov način pogleda na svet.

🌸Tanzanitni kristali bodo znotraj vas ustvarili povezavo z višjo srčno čakro. Je znano, da v mnogih ljudeh vzbuja neverjeten občutek božanske ljubezni.

🌸Ker je grlena čakra tudi udeleženka procesa, bo to odprlo vaše komunikacijske sposobnosti.

🌸Ko uporabljate ta vijolični kamen v meditaciji, boste morda uporabili vijolični plamen, da bi okrepili svoje celjenje.

🌸Ta čudovita in močna energija prinaša moč božanskega uma in proces duhovnega razsvetljenja. Ti duhovni atributi dajajo vijoličnemu kristalu močno prednost za duhovno rast.

🌸To je močan kamen, ki pomaga pri vzpostavljanju stika s svojim vodnikom.

🌸Njegova energija pozitivno vpliva pri povečanju različnih možganskih sposobnosti, ki temeljijo na jeziku ali matematiki.

🌸 V primeru, da ga izberete kot pripomoček med meditacijo, je priporočljivo, da ga nosite na sebi cel dan. Koristno je tudi, da ga med spanjem hranite v vaši bližini.

🌸Njegova močna energija bo pripomogla pri odprtju tretjega očesa in podprla vaše duhovno prebujanje. Spada v skupino močnih kamnov s kristalno energijo in se lahko uporablja z drugimi iz te skupine.

🌸Ta kamen je močno orodje preobrazbe, ki vam bo pomagal zdraviti karmične težave, ki se jih morda ne zavedate. Tanzanit je tako močan kamen, da morate med delom z njim vedno uporabljati ozemljitvene kamne.

🌸Če želite v življenju doživeti veliko preobrazbo, morate začeti na neki točki. Z uporabo tega ljubkega kristala se lahko vse začne.

Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek Tanzanit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.