Back
Razprodano

Obesek iz treh kamnov – rubin, safir, emerald

60.0070.00

Unikatni obesek s tremi izbranimi kamni – RUBIN, SAFIR EMERALD, iz visokokakovostnega srebra 925.

Pred naročilom me prosim kontakirajte, da se dogovorimo za točno kombinacijo glede na zalogo!

NEKAJ ZNAČILNOSTI KAMNOV:

RUBIN: Beseda Rubin izhaja iz latinske besede Ruber – kar pomeni rdeč. Je redek drag kamen, ki ga najdemo le v določenih delih sveta. Rubin je varovalni kamen/dragulj doma, premoženja, otrok in psihološki zaščitnik, prav tako naj bi varoval pred nesrečo in strelami. Pomaga da se lažje spomnimo svojih sanj. Zelo dolgo je bil rubin tudi kamen, ki je povečeval strasti in romantiko v ljubezni in v življenju. Je nasploh kamen s pozitivnimi vplivi, močno orodje, ki zmanjšuje nočne more, anksioznost in dvomljivost, saj vas popelje na pravo pot.

Rubin je odličen kamen za energijo, povečuje vitalnost življenja, odpravlja izčrpanost in letargijo, umirja hiperaktivnost. To je družaben kamen, ki privlači nasprotna spola. Rubin spodbuja strast do življenja, vendar nikoli na sebi destruktiven način. Izboljšuje motivacijo in določitev realističnih ciljev. Stimulira srčno čakro in uravnava srce. Kamen je močan ščit pred psihičnimi napadi in vampirizmu srčne energije. Zaščitni učinek tega kamna je, da si verbalno močnejši v sporih ali polemikah. Rubin spodbuja pozitivne sanje in jasno vizualizacijo, stimulira epifizo.

Ta rdeči kamen je simbol življenja. Zmanjšuje tudi težave v menopavzi in pri nizkem krvnem tlaku, odpravi utrujenost, krepi imunski sistem,…pomaga pri slabokrvnosti. Zdravi infekcije, vranico, levkemijo, spodbuja presnovo in uravnava prebavo. Umirja krvavitve in bolečo menstruacijo.Rubin tudi krepi čutila, daje moč in vrača elan v življenje vsakega posameznika. Pozitiven vpliv ima tudi v ljubezenskih zadevah.

Najpomembnejša nahajališča rubinov so Myanmar, Šrilanka in Tajska.

MODRI SAFIR: Safir je kamen modrosti. Krepi spomin, stimulira željo po znanju in daje inspiracijo. Kadar ga nosimo blizu srca je zelo močna zaščita pred slabimi nameni; zavistjo, obrekovanjem in izdajstvom. S Safirjem dosežemo duhovno napredovanje, ker umirja telesno strast, prinaša tolažbo, duši pa pomaga, da se očisti nepotrebnega, ki ga ne mara naše telo. Svojemu uporabniku prinaša mir in veselje ter vedrino uma. V najtežjih trenutkih življenja vliva pogum, odločnost in samodisciplino.

Safir privlači prijatelje in odbija sovražnike, v partnerski odnos pa vnaša zvestobo in več ljubezni.  Zato je primeren tudi kot zaročni prstan.

Ta prekrasen modri kamen, Heart of ocean, je nosila tudi Rose v filmu Titanik.

SMARAGD oz. EMERALD:  Je svetlo do temno zelene barve in spada v skupino berilov. Blaži bolečine, zato so ga že od nekdaj uporabljali za zmanjšanje bolečin pri porodih. Razvija višje energetske nivoje in nevtralizira negativna sevanja. Dobro deluje na dihala, blaži astmatične napade, srčne, želodčne krče in blaži virusno gripo. Smaragd zdravi otroške bolezni, občutljivo kožo in opekline. Povečuje spomin in sposobnost koncentracije. Med odnose ljudi vnaša harmonijo.

Smaragd je zelo priljubljen dragulj. Je močan varovalni kamen, ki naj bi na potovanjih varoval popotnike pred vrači. Smaragd se uporablja tudi pri izganjanju hudiča. V poslovnem svetu velja smaragd kot urok za povečevanje prodaje in pomaga pri zunanji podobi podjetja. Je klasični kamen ljubezni in romance, ki prinaša strast in domačnost, brezpogojno ljubezen, ravnovesje v ljubezni in v prijateljstvu. Zdravi strta srca in nas napoti napravo pot v ljubezni.

Počisti
Šifra: PENDANT-RUB-SAF-EME Kategorija:
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Tip obeska

Bolj kakovosten, Manj kakovosten

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek iz treh kamnov – rubin, safir, emerald”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.