-29%Razprodano

Obesek iz rubina

50.00

Unikatni obesek z izbranim kamnom – RUBIN, iz visokokakovostnega srebra 925.

NEKAJ ZNAČILNOSTI O RUBINU:

Beseda Rubin izhaja iz latinske besede Ruber – kar pomeni rdeč. Je redek drag kamen, ki ga najdemo le v določenih delih sveta. Rubin je varovalni kamen/dragulj doma, premoženja, otrok in psihološki zaščitnik, prav tako naj bi varoval pred nesrečo in strelami. Pomaga da se lažje spomnimo svojih sanj. Zelo dolgo je bil rubin tudi kamen, ki je povečeval strasti in romantiko v ljubezni in v življenju. Je nasploh kamen s pozitivnimi vplivi, močno orodje, ki zmanjšuje nočne more, anksioznost in dvomljivost, saj vas popelje na pravo pot.

Rubin je odličen kamen za energijo, povečuje vitalnost življenja, odpravlja izčrpanost in letargijo, umirja hiperaktivnost. To je družaben kamen, ki privlači nasprotna spola. Rubin spodbuja strast do življenja, vendar nikoli na sebi destruktiven način. Izboljšuje motivacijo in določitev realističnih ciljev. Stimulira srčno čakro in uravnava srce. Kamen je močan ščit pred psihičnimi napadi in vampirizmu srčne energije. Zaščitni učinek tega kamna je, da si verbalno močnejši v sporih ali polemikah. Rubin spodbuja pozitivne sanje in jasno vizualizacijo, stimulira epifizo.

Ta rdeči kamen je simbol življenja. Zmanjšuje tudi težave v menopavzi in pri nizkem krvnem tlaku, odpravi utrujenost, krepi imunski sistem,…pomaga pri slabokrvnosti. Zdravi infekcije, vranico, levkemijo, spodbuja presnovo in uravnava prebavo. Umirja krvavitve in bolečo menstruacijo.Rubin tudi krepi čutila, daje moč in vrača elan v življenje vsakega posameznika. Pozitiven vpliv ima tudi v ljubezenskih zadevah.

Najpomembnejša nahajališča rubinov so Myanmar, Šrilanka in Tajska.

Ni na zalogi

Šifra: PENDANT-RUBY Kategorija:
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek iz rubina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja