Energetski park Vega

Energetska točka v Dragonji za meditacije, samozdravljenje, individualne terapije, izobraževanje in delavnice

Med iskanjem primernega prostora za razvoj naših aktivnosti, smo leta 2022 v osrčju doline našli zapuščeno njivo, ki je izstopala po svoji energiji. Odločili smo se, da jo oživimo in pričnemo na njej prepletati znanja o kristalih, astrologiji, energetskih terapijah, zeliščih in regenerativnem kmetijstvu.

V središču Vege stoji velika orgonska piramida, s katero v trenutku povečamo svoje energetske potenciale in dvignemo vibracijo. Prav tako pa piramida harmonizira orgonsko energijo celotnega parka in okolice. V njej lahko izvaja skupinsko meditacijo do 12 oseb. Individualno pa jo lahko uporabljamo za dvig energije, čiščenje, zdravljenje, odpiranje kanalov in osebne transformacije. V  orgonski piramidi izvajam individualne terapije s hipnozo, kristaloterapije, zeliščne cvetne terapije in regresije.

Dvigni vibracijo: terapije, osebna rast, meditacije, delavnice…

Obiskovalci poročajo, da so v piramidi dosegli višja stanja zavesti, kot kdajkoli prej. Veliko lažje je bilo utišati in in se povezati z univerzalno zavestjo. Ljudje, ki prihajajo na individualne terapije poročajo, da veliko lažje stopijo v stanje hipnoze. Regresije in izkušnje prejšnjih življenj pa so veliko bolj intenzivne. 

Sožitje: orgoniti in kristali

Piramida je izdelana iz bakrenih cevi v katerih so vertikalno razporejene plasti kristalov in kovinskih opilkov povezanih s smolo. Palice usmerjajo in harmonizirajo orgonsko energijo, ki jo najmočneje občutimo, ko stopimo v središče piramide. Izdelana je po principih svete geometrije 4+4 stranic. Pred pričetkom gradnje, so bili v zemljo zakopani kristali razporejeni v kristalno mrežo. Na vrhu piramide pa je v kupoli še več kristalov in orgonska piramida, ki harmonično resonira z večjo. 

Čiščenje in polnjenje v labirintu

Ob piramidi stoji kristalni labirint v obliki spirale, ki ga uporabljamo za čiščenje in predpolnjenje pred obiskom piramide. Z zavestno hojo proti središču, sproščamo vse napetosti in blokade ter ozaveščamo morebitne entitete. V središču se odpremo za zdravilne energije kristalov in se nato med zavestno hojo iz labirinta napolnimo z energijo.

Delavnice, druženja in drugi dogodki

Park poleti prerastejo tudi zelišča in zdravilne rastline ter samooskrbni vrt, da spoznamo tudi različne načine skrbi za naše telo. V ta namen se v parku Vega izvajajo tudi delavnice povezane z zelišči, vrtičkarstvom in naravno gradnjo. 

Kako lahko obiščem enegijski park Vega?

Obisk parka je možen v času dogodkov ali individualnih terapij (hipnoza, kristaloterapija, regresija s kristali). Lahko pa se dogovorimo za individualne obiske. Ura enkratnega najema piramide znaša 22€, za redne obiskovalce pa 11€.